• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst
PannenPro.nl

PannenPro

De beste pannen vergelijken & kopen

  • Alle pannen
    • Braadpan
    • Braadslede
    • Grillpan
    • Hapjespan
    • Koekenpannen
    • Melkpannetje
    • Ovenpan
    • Paella pan
    • Pannenkoekenpan
    • Pannenset
    • Poffertjespan
    • Sauteerpan
    • Sauspan
    • Snelkookpan
    • Steelpan
    • Wokpan
  • Koekenpannen
    • Koekenpan inductie
    • Keramische koekenpan
    • Koekenpan zonder anti-aanbaklaag
    • Gietijzeren koekenpan
    • Kleine koekenpan
    • Koekenpannenset
    • Tefal koekenpan
    • Le Creuset koekenpan
    • Demeyere koekenpan
  • Wokpannen
    • Wokpan inductie
    • Stalen wokpan
    • Gietijzeren wok
    • Keramische wokpan
    • Wokpan met deksel
    • Wokbrander
  • Keukengerei
    • Deegroller
    • Fonduepan
    • Pepermolen
    • Pizzasteen
    • Keukenweegschaal
    • Knoflookpers
    • Kruidenmolen
    • Snijplank
    • Stoommandje
    • Vergiet
    • Vijzel
    • Vleesthermometer
  • Inductie
    • Inductie kookplaat
    • Inductie kookplaat met wokbrander
    • Grillplaat voor inductie
    • Koekenpan inductie
    • Wokpan inductie
  • Gietijzeren pannen
    • Braadpan
    • Dutch oven
    • Gietijzeren grillpan
    • Gietijzeren grillplaat
    • Gietijzeren koekenpan
    • Gietijzeren ovenschaal
    • Gietijzeren skillet
    • Gietijzeren wok
  • Merken
    • Demeyere koekenpan
    • Le Creuset koekenpan
    • Tefal koekenpan

Advies

Mercedes 10/01/2023

Vis stomen

Vis stomen

Vis stomen is een gezonde, eenvoudige en snelle manier om veel verschilende soorten vis, schelpdieren en zeevruchten te bereiden. Om de delicate smaken en texturen van vis te behouden is stomen de perfecte kooktechniek. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van het stomen van vis, wat je nodig hebt om vis te stomen, hoe je het beste een stoommandje gebruikt en tips voor het kiezen en bereiden van vis, zeevruchten en schaaldieren. Van het uitkiezen van de juiste vis tot hoe lang je vis moet stomen, de expert leert je alles dat je moet weten om thuis heerlijke gestoomde vis recepten te bereiden.

Mercedes 10/01/2023

Groenten stomen

Groenten stomen

Het stomen van groenten is een veelzijdige en gezonde manier om je favoriete gerechten te bereiden. We bespreken de voordelen van het stomen van groenten, de verschillende soorten die gestoomd kunnen worden, de benodigdheden die je nodig hebt en de stappen voor het stomen van groenten inclusief een grote lijst met de ideale kooktijden om verschillende groenten te stomen.

Mercedes 10/01/2023

Verschillende voordelen en nadelen van stomen of koken

Koken of stomen, wat zijn de verschillen?

Eten koken is een van de belangrijkste taken die dagelijks wordt uitgevoerd, maar de methode van koken kan sterk variƫren. Twee populaire methoden van koken zijn stomen en koken. Beide methoden hebben hun eigen voor- en nadelen en in dit artikel deelt de expert de belangrijkste voor- en nadelen tussen het stomen of koken van voedsel, wat de verschillen zijn en wanneer je voor welke kooktechniek kiest.

Mercedes 01/10/2022

Onderhoud en schoonmaken anti-aanbaklaag pannen

Gebruik en schoonmaken pannen met anti-aanbaklaag

Een goede pan met een anti-aanbaklaag biedt flink wat voordelen en is daarom voor veel consumenten de eerste keuze als ze een koekenpan, hapjespan of wokpan aanschaffen. De anti-aanbaklaag zorgt dat ingrediƫnten niet aanbakken, is eenvoudig te reinigen en helpt met het verminderen van boter of olie tijdens het bakken. Het grootste nadeel is dat pannen met anti-aanbaklaag goed onderhoud vereisen om de levensduur te verlengen. Het onderhouden van je anti-aanbakpannen is gelukkig vrij simpel en kost dan ook weinig tijd.

Mercedes 05/02/2023

Wokolie

Wokolie

Wanneer je aan het roerbakken bent in een wok hoor je dit op hoge temperatuur te doen en dien je goede wokolie te gebruiken voor ’t beste resultaat. De gekozen wokolie moet dan ook een hoog rookpunt hebben, neutraal van smaak zijn of juist een smaak hebben die bijdraagt aan het gerecht. Maar wat is dan de beste olie om mee te wokken? Zowel kokos-, sesam-, avocado-, druivenpit- en plantaardige olie is een goede keuze voor wokgerechten. Hieronder het advies van de expert en de beste wokolie uit de test.

Mercedes 09/08/2023

Beste keuken, bakken en koken cadeau

Keuken & Kook cadeaus

Wat geef je iemand die houdt van koken cadeau? We helpen je graag op weg met de leukste keuken kado’s voor alle mannen en vrouwen met een hart voor een Bourgondische levensstijl. Onze expert heeft de beste en leukste cadeau’s voor hobbykoks uitgezocht, maar ook perfect voor iedereen die houdt van handige keuken gadgets.

Primaire Sidebar

Populaire pannen

  • Slacentrifuge
  • Maatbekers
  • KitchenAid pannen
  • Olijfolie fles
  • Siliconen spatel

Footer

Het kiezen van de juiste pannen is niet altijd even eenvoudig. PannenPro.nl helpt je met het kiezen van de beste pan voor in de keuken in de vorm van koopgidsen, vergelijkingen en top 10 lijsten.

Populaire koopgidsen

  • Beste pannenset
  • Beste koekenpan
  • Beste wokpan
  • Beste braadpan
  • Beste grillpan
  • Beste steelpan
Aanbevelingen zijn onafhankelijk gekozen door de redactie van PannenPro. Aankopen die u doet via onze links kunnen ons een commissie opleveren.

© 2025 pannenpro.nl